ELVV Bali Lap Servant

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Elvv

ELVV Bali Lap Servant

Elvv

ELVV Bali Lap Servant

Lekker unik servant skåret fra steinblokker av Balinesisk elvestein. Dannet av ulike bergarter som har blitt vasket og formet av rennende vann som gjør at de med tiden har blitt runde. Servanten er pusset innvendig og utvendig. Hver servant er unik i farge og form. Kan fås i flere størrelser.
Varenummer:
PF15RS-Stor
Farge:
Brun
Material(er):
Stein
Form:
Rund
Bredde:
46 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Servanten er håndskåret til en naturlig form
  2. Lett og vedlikeholde og passer perfekt både innendørs og utendørs
  3. Målene som er oppgitt er ca. størrelser, pga hver servant er håndlaget
  4. Avløpsstørrelse – 4.5 cm, uten overløp
  5. Modellen kan fås i liten (35-40 cm), medium (41-45 cm) og stor (46-50 cm)


Tekniske detaljer

Farge:
Brun
Materiale:
Stein
Leverandør:
Elvv
Serie:
Bali Lap
Form:
Rund
Bredde:
46 cm
Ikke inkludert:
Blandebatteri og overløp
Elvv logo

Kvalitetsleverandør

ELVV ble grunnlagt i Norge av et team av baderomseksperter med en spesiell kjærlighet for naturens skjønnhet. Utskjæring, forming og polering av enkle, naturlige steiner slik at de blir forvandlet til vakre og fascinerende steinobjekter, er det vi gjør best. Naturen har sin egen måte å vise sofistikert eleganse på. Vi fremhever enkelt og greit den rustikke sjarmen til steinene gjennom utviklingen av våre kreative designer. Det finnes et bredt utvalg av unik og vakker stein tilgjengelig fra hele verden. For å få tilgang til de beste og mest unike materialene som er tilgjengelige, jobber vi med fabrikker på forskjellige steder som deler vår entusiasme og lidenskap. Vi ønsker å ta med naturen inn i folks hjem. Derfor er våre servanter laget av 100% naturstein uten kunstige blekningsmidler eller fargestoffer som kan skade miljøet.

0 Klikk & hent kr 0,00