Element Rett Dusjvegg

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Element

Element Rett Dusjvegg

Element

Element Rett Dusjvegg

Element dusjvegger & dusjdører er stilrene dusjløsninger med sølvprofiler og klart herdet sikkerhetsglass. Fås både som rund hjørnedusj, rett hjørnedusj, fastfelt, sving-foldedør og badekarvegg. Her er det en god løsning å tenke kreativt. For du kan nemlig kombi- nere dusjdørene fra Element slik at de passer nøyaktig til ditt behov. Du kan for eksempel kombinere et fastfelt med en svingfoldedør hvis det er trangt om plassen. Eller kanskje du vil kombinere en rett dusjdør med en svingfoldedør? Du velger også om du vil svinge ut eller inn. Muligheten er mange. Vi hjelper deg gjerne. Pris for 1 stk. dør.
Varenummer:
6310481
Bredde:
80 cm
Høyde:
195 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Stilren dusjløsning
  2. Praktisk løsning
  3. Kan kombineres nøyaktig til ditt behov, for eksempel kombinere et fastfelt med en svingfoldedør hvis det er trangt om plassen
  4. Enkel å rengjøre
  5. Hev/senk i hengslene


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Sikkerhetsglass
Leverandør:
Element
Overflate:
Blank
Form:
Rektangulær
Bredde:
80 cm
Høyde:
195 cm
Type:
Enkeltdør, dusjvegg og dusjhjørne
Egenskaper:
Veggmontert
Ikke inkludert:
Dusjsett

Dokumentasjon

  • Element Rett_FDV_comfort.pdf (PDF 165 KB) Last ned
Element logo

Kvalitetsleverandør

Element har et bredt utvalg av baderomsmøbler som er utviklet i samarbeid med baderomseksperter i Comfort. Vi har utviklet kanskje Norges fineste møbelserie for en veldig god pris. Element får du kun hos Comfort.

0 Klikk & hent kr 0,00