Macro Design Spirit Dusjhjørne

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Macro Design

Macro Design Spirit Dusjhjørne

Macro Design

Macro Design Spirit Dusjhjørne

Spirit Rett Dusjhjørne med dører som kan felles både inn og ut. Velg mellom 10 standardstørrelser, 3 ulike profilfarger og 3 ulike glass til samme pris. Kombiner fritt, alle våre Spirit er enkle å montere og vendbare, 70x90 blir enkelt 90x70 ved monteringen. Tilpasset for rørgjennomføring og kan suppleres med ekstra påbyggingsprofil. I tillegg til standardmodellene kan du også kombinere en klarglassdør med en speildør. 6 mm herdet glass og regulerbare hengsler som løfter 7 mm.
Varenummer:
6293183
Bredde:
70 cm
Høyde:
197 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. 20 års garanti på dusj
  2. Produktet kan bestilles på mål
  3. Svenskprodusert
  4. Kan felles både inn og ut.
  5. Kombiner fritt


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Aluminium og frostet glass
Leverandør:
Macro Design
Serie:
Spirit Rett
Overflate:
Blank
Form:
Rektangulær
Lengde:
70 cm
Bredde:
70 cm
Høyde:
197 cm
Type:
Dusjhjørne, skyvedør og dusjvegg
Egenskaper:
Veggmontert
Inkludert:
Grep
Ikke inkludert:
Dusjsett

Dokumentasjon

Macro Design logo

Kvalitetsleverandør

Ved oppstarten i 1985 var vi en ren dusjprodusent. Men, takket være kundenes tillit har vi mot til å vokse. Kjennetegnet for vårt sortimentsutvikling er å utvikle innovative kvalitetsprodukter for fremtidens baderom. Vårt fokus er å kunne tilby kvalitetsprodukter som er tilpasset for baderommets tøffe miljø. Vi kompromisser helt enkelt aldri med kvaliteten på våre produkter. Takket være stort kvalitetsfokus, så kan vi også gi markedets mest sjenerøse produktgarantier.

0 Klikk & hent kr 0,00