Macro Design Spirit J Rund Dusjvegg

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Macro Design

Macro Design Spirit J Rund Dusjvegg

Macro Design

Macro Design Spirit J Rund Dusjvegg

Spirit J er en spennende dusjløsning med det lille ekstra og passer utmerket der det har stått et badekar. Avløpet ligger som regel i midten og kan dekkes av denne modellen. Mange eldre ønsker en romslig dusj med plass til f.eks. en krakk, og da er Spirit J et utmerket valg. De stillbare hengslene løfter dørene 7 mm, og er i 6 mm herdet klarglass med sleplist mot gulv og knotthåndtak. Profiler i matt aluminium som er tilpasset for standard rørgjennomføring. Høyde 197 cm. Finnes i flere farger og størrelser. Størrelsen på veggene kan kombineres.
Varenummer:
6285219
Bredde:
137 cm
Høyde:
197 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. 6 mm herdet glass
  2. 20 års garanti
  3. Svenskprodusert
  4. Finnes i flere farger og størrelser. Størrelsen på veggene kan kombineres.


Tekniske detaljer

Farge:
Krom og klar
Materiale:
Aluminium og sikkerhetsglass
Leverandør:
Macro Design
Serie:
Spirit rund
Overflate:
Blank
Form:
Buet
Lengde:
81 cm
Bredde:
137 cm
Høyde:
197 cm
Type:
Dusjvegg
Ikke inkludert:
Dusjsett

Dokumentasjon

Macro Design logo

Kvalitetsleverandør

Ved oppstarten i 1985 var vi en ren dusjprodusent. Men, takket være kundenes tillit har vi mot til å vokse. Kjennetegnet for vårt sortimentsutvikling er å utvikle innovative kvalitetsprodukter for fremtidens baderom. Vårt fokus er å kunne tilby kvalitetsprodukter som er tilpasset for baderommets tøffe miljø. Vi kompromisser helt enkelt aldri med kvaliteten på våre produkter. Takket være stort kvalitetsfokus, så kan vi også gi markedets mest sjenerøse produktgarantier.

0 Klikk & hent kr 0,00