Macro Design Empire Bred Veggprofil Hvit

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Macro Design

Macro Design Empire Bred Veggprofil Hvit

Macro Design

Macro Design Empire Bred Veggprofil Hvit

Bred veggprofil. Erstatter standard veggprofil, bygger 15 mm. For større rørgjennomføring og montering på jevne mål. Passer til Empire hvit.
Varenummer:
6285198
Bredde:
22 cm
Høyde:
200 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Aluminium
Leverandør:
Macro Design
Serie:
Empire
Overflate:
Blank
Form:
Rektangulær
Bredde:
22 cm
Høyde:
200 cm
Inkludert:
Profil
Ikke inkludert:
Dusjvegg, dusjsett
Macro Design logo

Kvalitetsleverandør

Ved oppstarten i 1985 var vi en ren dusjprodusent. Men, takket være kundenes tillit har vi mot til å vokse. Kjennetegnet for vårt sortimentsutvikling er å utvikle innovative kvalitetsprodukter for fremtidens baderom. Vårt fokus er å kunne tilby kvalitetsprodukter som er tilpasset for baderommets tøffe miljø. Vi kompromisser helt enkelt aldri med kvaliteten på våre produkter. Takket være stort kvalitetsfokus, så kan vi også gi markedets mest sjenerøse produktgarantier.

0 Klikk & hent kr 0,00