INR ARC 4 Dusjvegger, frostet glass

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
INR

INR ARC 4 Dusjvegger, frostet glass

INR

INR ARC 4 Dusjvegger, frostet glass

En estetisk nisjeløsning med en enkeltdør og en fast glassvegg. Et smart valg for deg som ønsker en pen og romslig dusj i et mindre rom. Den faste veggen gjør at du ikke risikerer at døren for eksempel går mot vasken. Nisjeløsningene i ARC-serien er så stilrene og minimalistiske som de bare kan være. Her får du en kombinasjon av luksuriøst glass, pen design og en smart dusjløsning som plasseres mellom to eksisterende vegger. Dusjveggene i ARC-serien er spesielt fleksible og kan enkelt tilpasses skråtak og utenpåliggende rør. Alle dusjvegger fra INR er laget med termisk herdet sikkerhetsglass.
Varenummer:
10410500
Bredde:
190 cm
Høyde:
203,5 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Stilrent og minimalistisk
  2. Kan tilpasses til skråtak og utenpåliggende rør
  3. Kostnadsfri måltilpasning og grep


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Frostet glass
Leverandør:
INR
Serie:
Arc
Overflate:
Blank
Form:
Rektangulær
Bredde:
190 cm
Høyde:
203,5 cm
Type:
Dusjhjørne og dusjvegg
Egenskaper:
Veggmontert
Inkludert:
Kostnadsfri måltilpasning og grep i sort
Ikke inkludert:
Dusjsett

Dokumentasjon

INR logo

Kvalitetsleverandør

Iconic Nordic Rooms leverer skreddersydde dusjløsninger, baderomsinnredning og accessoarer med Nordens fremste kvalitet og med et detaljhåndverk som både synes og føles. Svenskprodusert og 15 års garanti på baderomsmøbler og på de aller fleste dusjløsningene.

0 Klikk & hent kr 0,00