Svedbergs Stuor Takdusjsett

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Svedbergs

Svedbergs Stuor Takdusjsett

Svedbergs

Svedbergs Stuor Takdusjsett

Dusjsett i krom med behagelig fossefall fra takdusjen. Takdusjen er dreibar og kan justeres. Settet inkluderer trykkbalansert termostatbatteri og sylindrisk hånddusj med slange. Tilgjengelig i fargene krom, sort matt og blyantpenn sort.
Varenummer:
96852
Farge:
Krom
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. La hele kroppen bli omfavnet av et behagelig fossefall med en takdusj på hele Ø40 cm
  2. Temperaturbegrenser på 38 °C slik at det er enkelt å stille inn normal vanntemperatur
  3. Glatt slange på 1,5 m som er hygienisk, lett å holde ren og har lang levetid (sammenlignet med spiralslange i metall)
  4. Trykkbalansert blandebatteri, som innebærer rask reaksjon på temperatur- og trykkendringer – gir en jevn vanntemperatur
  5. Dusjslange i samme farge som blandebatteriet


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Leverandør:
Svedbergs
Serie:
Stuor
Svedbergs logo

Kvalitetsleverandør

Svedbergs ble grunnlagt allerede i 1920 og har siden 1962 tilvirket kvalitetsprodukter for baderom. Produktutvikling, design og produksjon skjer i stor grad ved foretakets eget anlegg i Dalstorp, Sverige.

0 Klikk & hent kr 0,00