Tapwell ARM7200 Honey Gold Dusjsett

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Tapwell

Tapwell ARM7200 Honey Gold Dusjsett

  • Spar 25 %
Tapwell

Tapwell ARM7200 Honey Gold Dusjsett

Komplett takdusjsett med trykk- og termostatstyrt dusjbatteri og hånddusj. Elegant og tidløst uttrykk. Finnes også i buet form, sjekk ARM7300. Kommer i mange ulike overflater.
Varenummer:
9423032
Høyde:
128,1 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Høyde 128,1 cm
  2. Størrelse hodedusj: Ø32 cm
  3. Overflaten tørkes av med en myk klut og lunkentvann, eventuelt også mild såpe. Unngå basiske, sure kalkløsende eller slipende rengjøringsmidler
  4. Overflater i råmessing, messing og kobber vil over tid endre overflatekarakter. Dette er ubehandlede overflater og vil reagere med omgivelsene rundt. Såkalt oksidering som vil gi overflaten et mer antikk/patinert utseende
  5. Overflaten Honey Gold får sin glans av 2—3% ekte gull


Tekniske detaljer

Farge:
Gull
Leverandør:
Tapwell
Serie:
ARM7200
Form:
Rett
Høyde:
128,1 cm
Inkludert:
Takdusj, Hånddusj, dusjstang og dusjbatteri

Kvalitetsleverandør

Tapwell har en enkel forretningsidè: Høy kvalitet og innovativ design til sympatiske priser. Dette kan muligens høres ut som en reklametekst, men det er det enkle prinsippet bak vår store fremgang på det norske markedet for kjøkken- og baderoms- armaturer. Man kan undre på hvordan det er mulig å selge italienske design- produkter til så hyggelige priser. Forklaringen er like enkel som sann: Vi har ingen unødvendige mellomledd mellom produsent og butikkhyllen.

0 Klikk & hent kr 0,00