Hansgrohe Croma E 280 Dusjsett

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Hansgrohe

Hansgrohe Croma E 280 Dusjsett

Hansgrohe

Hansgrohe Croma E 280 Dusjsett

Croma E 280 er en moderne dusj godt egnet til barnefamilier med sin "CoolContact" termostat som ikke blir varm og man unngår dermed å skolde seg når man tar på termostatkroppen, som barn ofte gjør. Med sitt 280x170mm store dusjhode med integrert RainAir teknologi, trekker hodedusjen luft opp i dusjhodet ved hjel pav vacuum, blander dette med vannet slik at man får en rik og god dusjopplevelse. Hånddusjen stiller man enkelt inn høyden på ved hjelp av den nye "click&slide" glideren.
Varenummer:
4244268
Høyde:
117,7 cm
Overflate:
Blank
Material(er):
Metall
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Rain Air teknologi
  2. "CoolContact" termostat


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Metall
Leverandør:
Hansgrohe
Serie:
Croma
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Lengde:
28 cm
Bredde:
17 cm
Høyde:
117,7 cm
Dybde:
42,4 cm
Egenskaper:
Strålefunksjon og veggmontert
Inkludert:
Hodedusj, hånddusj, dusjtermostat, dusjslange, glider, dusjstang

Dokumentasjon

Hansgrohe logo

Kvalitetsleverandør

Armatur- og dusjspesialisten Hansgrohe er et tradisjonsforetak. Grunnleggeren Hans Grohe begynte i det små i 1901 med en metallvarebedrift i Schiltach i Schwarzwald. Der et foretakets hovedsete og kreative sentrum fortsatt. Men i dag er varemerket hansgrohe ”kloke Hans” skapte verdensberømt: Produktene brukes og verdsettes over hele kloden.

0 Klikk & hent kr 0,00