Oras Apollo Dusjsett

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Oras

Oras Apollo Dusjsett

Oras

Oras Apollo Dusjsett

Dusjsett i hvit som inkluderer hånddusj (Ø70 mm) med anti-kalk teknologi, dusjstang (650 mm), dusjslange (1500 mm) og såpekopp. 1-spray dusjstråle. Max 65°C varmtvannforsyning. Såpekopp som er enkel å holde ren. Hånddusj med kalkavvisende silplate.
Varenummer:
4203003
Farge:
Hvit
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Apollo-serien har vokst med nye stilvarianter, og tilbyr hele spekteret av karakteristisk designede produkter beriket med både elegante og nyttige detaljer
  2. Materiale i kompositt
  3. God og behagelig dusjopplevelse
  4. Tidløs


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
Oras
Serie:
Apollo
Inkludert:
Hånddusj, veggstang, dusjslange og såpekopp

Dokumentasjon

Oras logo

Kvalitetsleverandør

Oras er en finsk produsent av armatur til alle formål. Siden 1946 har bedriften levert armatur til både servanter, badekar, dusj og kjøkken. Som markedsleder i Norden er selskapets visjon å gjøre bruk av vann lett og bærekraftig.

0 Klikk & hent kr 0,00