Oras Optima Dusjsett

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Oras

Oras Optima Dusjsett

  • Anbefalt
  • Ferdig Montert
Oras

Oras Optima Dusjsett

  • Anbefalt
Komplett dusjsett bestående av rain shower takdusj, hånddusj og termostatstyrt dusjkran med grepsvennlige hendelratt og såpekoppholder. Enkel betjening av vender og temperaturbegrenser. Økovennlig mengdekontroll. Hånddusj med ulike stråletyper for en bedre dusjopplevelse. Dusjstangen kan kuttes til ved installasjon, noe som også gjør den ypperlig til renovering og oppussing ved at du kan skjule gamle skruehull. Hodedusj-størrelse: 197x257 mm.
Varenummer:
4200509
Farge:
Krom
Overflate:
Blank
Alt om montering
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Enkel betjening av vender og temperaturbegrenser
  2. Økovennlig mengdekontroll
  3. Hånddusj med ulike stråletyper gir bedre dusjopplevelse
  4. Dusjstangen kan kuttes til ved installasjon, noe som også gjør den ypperlig til renovering og oppussing ved at du kan skjule gamle skruehull


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Leverandør:
Oras
Serie:
Optima
Overflate:
Blank
Egenskaper:
Veggmontert
Inkludert:
Takdusj, hånddusj og termostatstyrt dusjkran med grepsvennlige hendelratt og såpekoppholder

Dokumentasjon

Oras logo

Kvalitetsleverandør

Oras er en finsk produsent av armatur til alle formål. Siden 1946 har bedriften levert armatur til både servanter, badekar, dusj og kjøkken. Som markedsleder i Norden er selskapets visjon å gjøre bruk av vann lett og bærekraftig.

0 Klikk & hent kr 0,00