Ifö Next Dusjkabinett

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Ifö

Ifö Next Dusjkabinett

Ifö

Ifö Next Dusjkabinett

Enkelt, firkantet dusjkabinett med hjørneinngang, inkluderer dusjsett og oppbevaringshylle. Dusjkabinettet er svært enkelt å holde rent samtidig som det gir et mykt inntrykk i baderommet. Skyvedører er av sikkerhetsglass i styrén og bakvegger i hvit styrén. Det lave innsteget gjør den også lett å bruke for alle. Justerbare ben gjør at dusjkabinettet alltid står stødig, også på skjevt gulv. Profilene er hvitlakkerte. Finnes i høyden 200-205 cm .
Varenummer:
P002600
Lengde:
90 cm
Bredde:
90
Høyde:
200 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Enkel rengjøring
  2. Med hjørneinngang
  3. Lavt innsteg
  4. Justerbare ben


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Sikkerhetsglass
Leverandør:
Ifö
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Lengde:
90 cm
Bredde:
90
Høyde:
200 cm
Inkludert:
Dusjsett og hylle
Ikke inkludert:
Dusjtermostat

Kvalitetsleverandør

Ifö er en av Skandinavias mest kjente varemerker innen synlige VVS-produkter med baderom i fokus. Ifö er en del av Geberit-konsernet, en ledende aktør på det europeiske baderomsmarkedet. Våre produksjonsanlegg preges av den mest moderne teknologi i kombinasjon med lang handverkstradisjon. Samspillet mellom mennesker og maskiner gir produkter med høy kvalitet. Ifös største produksjonsanlegg ligger i Bromölla, sør i Sverige. Her produseres sanitærporselen i et prosessindustrielt miljø. Ifös anlegg for dusjproduksjon ligger også sør i Sverige, i Mörrum.

0 Klikk & hent kr 0,00