Sunwind Aurora Rundt Dusjkabinett

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Sunwind Gylling

Sunwind Aurora Rundt Dusjkabinett

  • Spar 800 kr
Sunwind Gylling

Sunwind Aurora Rundt Dusjkabinett

Dusjkabinett Aurora er et stødig og solid dusjkabinett som egner seg like godt på hytta som hjemme. Dusjkabinettets høyde på 195 cm gjør at det passer fint for bad med lavere takhøyde. Stilrent design med høy kvalitet. Kabinettets sorte profiler med buet form byr på en god «mountain lodge» stemning. Pris uten blandebatteri.
Varenummer:
671700
Bredde:
90 cm
Høyde:
195 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Enkel montering, i flott design
  2. Lavere totalhøyde – perfekt for hytter med lavere takhøyde
  3. Doble skyvedører
  4. Bak- og frontvegger i 6 mm herdet, klart glass
  5. Unngå vannsøl med den praktiske oppkanten


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Materiale:
Rustfritt stål
Leverandør:
Sunwind Gylling
Serie:
Aurora
Overflate:
Matt
Form:
Buet
Bredde:
90 cm
Høyde:
195 cm
Ikke inkludert:
Blandebatteri

Kvalitetsleverandør

Sunwind Gylling er en del av det svenske selskapet AB Gylling Co som ble startet opp av Bertil Gylling i 1912. I 1928 slo selskapet gjennom med egen produksjon av radioapparater - ”Centrum, radioen med den underbara tonen”. Suksessen fortsatte, og på 50- og 60- tallet hadde Gylling internasjonal fremgang med Centrum Snabbtelefoner som ble solgt til L.M. Ericsson i 1967. Under ledelse av grunnleggerens sønn har Gylling siden den gang arbeidet med kjente leverandører som Sony, Samsung og Sanyo. Gylling har hatt salgsavdeling i Norge helt siden 1968, og har siden den gang jobbet etter slagordet ”brings innovations into business”.

0 Klikk & hent kr 0,00