Element Rund hjørnedusj

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Element

Element Rund hjørnedusj

Element

Element Rund hjørnedusj

Element dusjvegger & dusjdører er stilrene dusjløsninger med sølvprofiler og klart herdet sikkerhetsglass. Fås både som rund hjørnedusj, rett hjørnedusj, fastfelt, sving-foldedør og badekarvegg. Her er det en god løsning å tenke kreativt. For du kan nemlig kombi- nere dusjdørene fra Element slik at de passer nøyaktig til ditt behov. Du kan for eksempel kombinere et fastfelt med en svingfoldedør hvis det er trangt om plassen. Eller kanskje du vil kombinere en rett dusjdør med en svingfoldedør? Du velger også om du vil svinge ut eller inn. Muligheten er mange. Vi hjelper deg gjerne.
Varenummer:
6310487
Farge:
Krom
Bredde:
90 cm
Høyde:
195 cm
Velg lengde
80 cm 90 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Stilrene dusjdører med sølvprofiler og herdet glass
  2. Med hev/senk
  3. Her er det en god løsning å tenke kreativt
  4. Kan kombinere et fastfelt med en svingfoldedør hvis det er trangt om plassen. Eller kanskje du vil kombinere en rett dusjdør med en svingfoldedør?


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Sikkerhetsglass
Leverandør:
Element
Overflate:
Blank
Form:
Buet
Lengde:
90 cm
Bredde:
90 cm
Høyde:
195 cm
Type:
Dusjhjørne og dusjvegg
Egenskaper:
Veggmontert
Ikke inkludert:
Dusjsett

Dokumentasjon

Element logo

Kvalitetsleverandør

Element har et godt utvalg av baderomsutstyr som er utviklet i samarbeid med fagfolk i Comfort. Med gode kvalitetsprodukter kan du enkelt oppgradere badet eller toalettrommet ditt til en fornuftig pris. Element får du kun hos Comfort.

0 Klikk & hent kr 0,00