Porsgrund Showerama 10-04 Dusjhjørne

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Porsgrund Bad

Porsgrund Showerama 10-04 Dusjhjørne

Porsgrund Bad

Porsgrund Showerama 10-04 Dusjhjørne

Showerama 10-4 dusjhjørne med buede dører som kan åpnes både innover og utover, som sparer plass på badet. Tilpasset for utenpåliggende rør. Høyde 200 cm. Profiler: børstet aluminium. Pris uten blandebatteri, dusjsett og takdusj.
Varenummer:
6296735
Farge:
Krom
Høyde:
200 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Kan åpnes både innover og utover
  2. Ønskes komplett dusjhjørne i andre størrelser enn 900x900 mm velger man 2 stk dusjdører modell Showerama 10-41 i ønsket mål, det er ikke nødvendig å velge høyre/venstre dør da dørene er universale
  3. Dørene er justerbare og har løftehengsler som hever dem 7 mm for at de ikke skal skrape i gulvet når de åpnes
  4. Dørene har en 90-graders magnetlist som slutter tett når dørene stenges og, en list mot gulvet som reduserer risikoen for at vann renner ut på gulvet
  5. Profiler: børstet aluminium. Glassalternativ: klart herdet sikkerhetsglass. Håndtak som standard


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Leverandør:
Porsgrund Bad
Serie:
Showerama 10-4
Høyde:
200 cm

Dokumentasjon

Porsgrund Bad logo

Kvalitetsleverandør

Porsgrund Bad har produsert produkter til badet siden 1948 og er en av de eldste merkene på norske baderom. Selskapet er en del av Geberit Group som er markedsledende innenfor sanitærprodukter i Europa. Porsgrund er opptatt av design, tilpassing av ulike behov, gode brukeropplevelser og omtanke til miljøet.

0 Klikk & hent kr 0,00