Macro Design Empire Dusjhjørne

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Macro Design

Macro Design Empire Dusjhjørne

Macro Design

Macro Design Empire Dusjhjørne

Empire er med sine mattsvarte aluminiumsprofiler rundt hele glasset og 6 mm herdet klarglass en robust dusj med industriell design. Empire er for deg som vil skape dramatikk og kontrast i baderommet. Dusjserien Empire kan du velge med eller uten avtakbare sprosser. Sprossene sitter på utsiden for enklere rengjøring og er, som profilene, av svartanodisert aluminium. Dørene har hev/senk hengsler i metall. Dusjen er av høy kvalitet og enkel å installere. Høyde 201 cm. Kjøp til forlengelsesprofil 102107 for montering på jevne mål og for større rørgjennomføringer enn 30 mm. Finnes i flere farger og størrelser. Størrelsen på veggene kan kombineres.
Varenummer:
6291758
Farge:
Sort
Bredde:
80 cm
Høyde:
201 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Stilren
  2. Aluminiumsprofiler rundt hele glasset
  3. Kan du velge med eller uten avtakbare sprosser.
  4. Enkel å rengjøre
  5. Finnes i flere farger og størrelser (80, 90 og 100 cm). Størrelsen på veggene kan kombineres.


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Materiale:
Aluminium og sikkerhetsglass
Leverandør:
Macro Design
Serie:
Empire
Overflate:
Matt
Lengde:
100 cm
Bredde:
80 cm
Høyde:
201 cm
Type:
Dusjhjørne og dusjvegg
Egenskaper:
Veggmontert
Ikke inkludert:
Dusjsett og sprosser

Dokumentasjon

  • Empire Dusjhjørne_FDV.pdf (PDF 141 KB) Last ned
Macro Design logo

Kvalitetsleverandør

Ved oppstarten i 1985 var vi en ren dusjprodusent. Men, takket være kundenes tillit har vi mot til å vokse. Kjennetegnet for vårt sortimentsutvikling er å utvikle innovative kvalitetsprodukter for fremtidens baderom. Vårt fokus er å kunne tilby kvalitetsprodukter som er tilpasset for baderommets tøffe miljø. Vi kompromisser helt enkelt aldri med kvaliteten på våre produkter. Takket være stort kvalitetsfokus, så kan vi også gi markedets mest sjenerøse produktgarantier.

0 Klikk & hent kr 0,00