Macro Design Empire Swing Dusjhjørne

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Macro Design

Macro Design Empire Swing Dusjhjørne

Macro Design

Macro Design Empire Swing Dusjhjørne

Empire er med sine mattsvarte aluminiumsprofiler rundt hele glasset og 6 mm herdet klarglass en robust dusj med industriell design. Empire swing har en fast dusjvegg og en dusjdør som kan åpnes. Empire er for deg som vil skape dramatikk og kontrast i baderommet. Dusjserien Empire kan du velge med eller uten avtakbare sprosser. Sprossene sitter på utsiden for enklere rengjøring og er, som profilene, av svartanodisert aluminium. Dørene har hev/senk hengsler i metall. Dusjen er av høy kvalitet og enkel å installere. Det første målet gjelder fast vegg. Kjøp til forlengelsesprofil 102107 for montering på jevne mål og for større rørgjennomføringer enn 30 mm. Finnes i flere farger og størrelser. Størrelsen på veggene kan kombineres.
Varenummer:
6291708
Farge:
Sort
Bredde:
100 cm
Høyde:
201 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Mattsvarte aluminiumsprofiler rundt hele glasse
  2. 6 mm herdet klarglass
  3. Industriell design
  4. Sprossene sitter på utsiden for enklere rengjøring
  5. Finnes i flere farger og størrelser (80, 90, 100 og 125 cm). Størrelsen på veggene kan kombineres.


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Materiale:
Aluminium og sikkerhetsglass
Leverandør:
Macro Design
Serie:
Empire Swing
Overflate:
Matt
Form:
Rektangulær
Lengde:
100 cm
Bredde:
100 cm
Høyde:
201 cm
Type:
Dusjhjørne og dusjvegg
Egenskaper:
Veggmontert
Inkludert:
Magnetlukking og slepelist
Ikke inkludert:
Dusjsett

Dokumentasjon

Macro Design logo

Kvalitetsleverandør

Ved oppstarten i 1985 var vi en ren dusjprodusent. Men, takket være kundenes tillit har vi mot til å vokse. Kjennetegnet for vårt sortimentsutvikling er å utvikle innovative kvalitetsprodukter for fremtidens baderom. Vårt fokus er å kunne tilby kvalitetsprodukter som er tilpasset for baderommets tøffe miljø. Vi kompromisser helt enkelt aldri med kvaliteten på våre produkter. Takket være stort kvalitetsfokus, så kan vi også gi markedets mest sjenerøse produktgarantier.

0 Klikk & hent kr 0,00