Foss Vita Speilskap

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Foss Bad

Foss Vita Speilskap

Foss Bad

Foss Vita Speilskap

Praktisk speilskap i hvitt. Speilskapet består av en speildør og lampe i krom på 30 cm. Vita passer utmerket til mindre baderom. Vita er en kvalitetsserie med både plassbesparende og funksjonelle møbler som passer perfekt til mindre bad. Speilskapene kommer i breddene 30, 40 og 50 cm og med sidene Eik Struktur og hvit. 40 cm leveres også i fronten Feelgood.
Varenummer:
ST101310
Bredde:
30 cm
Høyde:
70 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Perfekt for små baderom.
  2. Lampe i krom inkludert.
  3. Produsert i Norge.


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
Foss Bad
Serie:
Vita
Overflate:
Blank
Form:
Rektangulær
Bredde:
30 cm
Høyde:
70 cm
Dybde:
13 cm
Egenskaper:
Belysning og skap

Dokumentasjon

  • Foss Bad Vita Baderomsmøbel_FDV.pdf (PDF 408 KB) Last ned
Foss Bad logo

Kvalitetsleverandør

Foss er en del av skandinavisk designhistorie. Først som norsk møbelpionér, deretter som en pådriver for utvikling. Denne kombinasjonen har vi dyrket siden, og våre stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i 50 år. Fortsatt drives vi av verdiord som funksjonalitet, kvalitet og god design, og våre møbler designes og produseres i Foss Fabrikker på Birkeland - ett møbel av gangen.

0 Klikk & hent kr 0,00