Dansani Show Speil

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Dansani

Dansani Show Speil

Dansani

Dansani Show Speil

Firkantet speil med lysstyring elegant innarbeidet i speilet og integrert LED-lys. Slå av/på varmefelt via berøringsfelt på speilet. Hvit matt lakkert ramme. Finnes i flere ulike størrelser.
Varenummer:
S838-010
Bredde:
80 cm
Høyde:
80 cm
Dybde:
4,5 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Bærekraft er i fokus hos Dansani, og møblene er utviklet på en måte som reduserer miljøpåvirkning i produksjon og bruk
  2. Moderne og lekkert uttrykk med fantastisk belysning
  3. Lysstyring er elegant innarbeidet i speilet, og gir deg mulighet til å styre både lysets styrke, samt å skifte fargetone mellom kaldt og varmt lys på badet
  4. IP44 godkjent til bruk i våtrom
  5. Speilet leveres inkl. veggbeslag


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
Dansani
Serie:
Show
Bredde:
80 cm
Høyde:
80 cm
Dybde:
4,5 cm
Dansani logo

Kvalitetsleverandør

Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00