FOSSBAD Speil med LED-lys

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Fossbad

FOSSBAD Speil med LED-lys

Fossbad

FOSSBAD Speil med LED-lys

Speil med sidelys, underlys og stikkontakt i tidløst design leveres i bredder på 60cm, 80cm, 90cm og 120cm. Dimmeknappen fungerer som en av-/påbryter for de vertikale LEDlysene i tillegg til dimming. Underlyset styres av av-/påbryter på baderommet.
Varenummer:
7000592
Bredde:
90 cm
Høyde:
65 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Stilig design
  2. Finnes i mange størrelser
  3. LED lys


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Float glass
Leverandør:
Fossbad
Overflate:
Blank
Form:
Rektangulær
Bredde:
90 cm
Høyde:
65 cm
Egenskaper:
Belysning og stikkontakt

Dokumentasjon

Fossbad logo

Kvalitetsleverandør

Foss er en del av skandinavisk designhistorie. Først som norsk møbelpionér, deretter som en pådriver for utvikling. Denne kombinasjonen har vi dyrket siden, og våre stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i 50 år. Fortsatt drives vi av verdiord som funksjonalitet, kvalitet og god design, og våre møbler designes og produseres i Foss Fabrikker på Birkeland - ett møbel av gangen.

0 Klikk & hent kr 0,00