FOSSBAD Moon 100 rundt speil med lys

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Fossbad

FOSSBAD Moon 100 rundt speil med lys

Fossbad

FOSSBAD Moon 100 rundt speil med lys

Moon speil med lys og antidugg. Moon speil med baklys og antidugg er tilgjengelig i ø60 cm, ø80 cm og ø100 cm. Designet passer til de aller fleste baderomsinnredningene og gjør seg fint i flere typer rom. Stemningslys på faststrøm.
Varenummer:
50027
Diameter
100 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Baklys og antidugg


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Float glass
Leverandør:
Fossbad
Overflate:
Blank
Form:
Rund
Diameter:
100 cm
Egenskaper:
Belysning og duggfritt speil

Dokumentasjon

Fossbad logo

Kvalitetsleverandør

Foss er en del av skandinavisk designhistorie. Først som norsk møbelpionér, deretter som en pådriver for utvikling. Denne kombinasjonen har vi dyrket siden, og våre stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i 50 år. Fortsatt drives vi av verdiord som funksjonalitet, kvalitet og god design, og våre møbler designes og produseres i Foss Fabrikker på Birkeland - ett møbel av gangen.

0 Klikk & hent kr 0,00