Svedbergs Poem Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Svedbergs

Svedbergs Poem Baderomsmøbel

  • Spar 20 %
Svedbergs

Svedbergs Poem Baderomsmøbel

Baderomsmøbel i brun ask som inkluderer servantskap (100x58x45 cm) med to skuffer og integrerte håndtak i designuttrykket profil. Integrert Sel sort matt servant (101x15x46 cm) i mineralkompositt og Skuru speilskap (101x72,5x19 cm) med energieffektivt myk dimbar belysning. I møbelserien Poem er det den store variasjonen som er helten! Pris uten servantkran og sideskap. Ved kjøp av Poem baderomsmøbel får du -50% rabatt på valgfritt Svedbergs speil. Gjelder ut perioden 08.05-26.05.24.
Varenummer:
PK20308
Farge:
Brun Ask
Bredde:
101 cm
Høyde:
58 cm
Dybde:
46 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Skuru speilskap kombinerer skandinavisk design med justerbar avansert belysning. Belysningen justeres enkelt i både lysstyrke og lystemperatur ved hjelp av en dreiebryter på speilskapet
  2. Skuru finnes i bredder mellom 50–120 cm og monteres sikkert på veggen med EasyMount
  3. Stikkontakt i skapets øvre høyre hjørne, kan endres til venstre side ved installasjon
  4. Servant i mineralkompositt. Fås i 60x45, 80x45, 100x45 og 120x45
  5. I møbelserien Poem er det den store variasjonen som er helten. Her følger vi trenden med integrerte grep og naturlig trefølelse, samtidig som den tilbyr eksklusivt design fra lite til stort. Møbelserien har markedets største utvalg for mindre bad. Fargene går fra det klassisk minimalistiske lyse til naturlig nordisk og mørkt jordnært. De mange frontuttrykkene, material- og fargevalgene legger til rette for et unikt design – fra det enkle til det luksuriøse. Valgfrihet, funksjon, kvalitet, håndverk og bærekraft fra Svedbergs


Tekniske detaljer

Farge:
Brun Ask
Leverandør:
Svedbergs
Serie:
Poem
Bredde:
101 cm
Høyde:
58 cm
Dybde:
46 cm
Svedbergs logo

Kvalitetsleverandør

Svedbergs ble grunnlagt allerede i 1920 og har siden 1962 tilvirket kvalitetsprodukter for baderom. Produktutvikling, design og produksjon skjer i stor grad ved foretakets eget anlegg i Dalstorp, Sverige.

0 Klikk & hent kr 0,00