Laga Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Laga

Laga Baderomsmøbel

Laga

Laga Baderomsmøbel

Baderomsmøbel som inkluderer servantskapet (119,7x55x45,6 cm) med to skuffer og håndtak i krom. Heldekkende tynn porselensservant (121x17x46 cm) i hvit og firkantet speil (120x80x3,5 cm) med dimbart kaldt og varmt lys, og antidugg. Velg mellom flere ulike overflater og størrelser. Pris uten servantkran.
Varenummer:
PK20161
Farge:
Black Oak
Bredde:
121 cm
Høyde:
56,8 cm
Dybde:
46 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Møbelet finnes i fargene hvit matt, mørk grå matt, urban oak og Sort Eik, og er tilgjengelig i størrelsene 60, 80, 100, 120 og 120D cm
  2. Porselensvask med integrert ovalt overløp. Overløpsringer i krom, sort, hvit og gull medfølger
  3. Justerbare skuffer med softclose hvorav den nederste skuffener litt høyere for oppbevaring av større baderomsartikler. Inkludert antisklimatte
  4. Speil med energisparende LED-ramme. IP44. Speilet finnes også i rund, og som speilskap


Tekniske detaljer

Farge:
Black Oak
Leverandør:
Laga
Bredde:
121 cm
Høyde:
56,8 cm
Dybde:
46 cm
Inkludert:
Servant, servantskap og speil
Ikke inkludert:
Servantkran

Dokumentasjon

Kvalitetsleverandør

Laga er vår egen merkevare med bredt utvalg av kvalitetsprodukter til badet. Produktene til Laga kjennetegnes av at det er moderne, nordisk og naturlig. Designet er av tidløs kvalitet, utvalgt av dyktige fagfolk. Laga får du kun hos VVS Norge.

0 Klikk & hent kr 0,00