Geberit Xeno² Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Geberit

Geberit Xeno² Baderomsmøbel

Geberit

Geberit Xeno² Baderomsmøbel

Baderomsmøbel i en gråbeige farge som inkluderer servantskapet (88x22x46,2 cm) med én skuff og push-open løsning. Xeno² porselensservant (90x14x48 cm) og speil (90x71x5,5 cm) med belysning og antidugg funksjon. Pris uten servantkran, sideskap og høyskap.
Varenummer:
PK20112
Farge:
Gråbeige matt
Bredde:
90 cm
Høyde:
30,5 cm
Dybde:
48 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Design-serien Geberit Xeno² står for arkitektonisk design-minimalisme. Klare geometriske linjer utvendig – myke, naturlige former innvendig. Kombinasjonen fører til overraskende resultater, som man gjerne betrakter og bruker.
  2. Xeno² tilbyr et sortiment som er perfekt tilpasset hverandre, med intelligent gjennomtenkte elementer i identisk designspråk. Baderomsmøbler i minimalistisk design med klare, geometriske linjer. Modulbaserte baderomsmøbler med spennende kombinasjoner av form og farge
  3. Skuffen i servantskapet kan enkelt åpnes med push-open mekanisme. Skuff er med antisklimatte og LED-lys. Leveres ferdig
  4. Servant med midtstilt kranhull, uten overløpshull. Porselensoverflate som er enkel å rengjøre. Uten overløpshull
  5. Lysspeil med direkte og indirekte belysning. Antidugg funksjon. Direkte (kan dimmes) og indirekte belysning. Touch-sensorbryter


Tekniske detaljer

Farge:
Gråbeige matt
Leverandør:
Geberit
Serie:
Xeno²
Bredde:
90 cm
Høyde:
30,5 cm
Dybde:
48 cm

Dokumentasjon

Geberit logo

Kvalitetsleverandør

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen. Bærekraft har vært en del av vår identitet i flere tiår. Det lønner seg – for miljøet, selskapet, kundene og partnerne og for medarbeiderne og aksjonærene.

0 Klikk & hent kr 0,00