Dansani Inzo Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Dansani

Dansani Inzo Baderomsmøbel

Dansani

Dansani Inzo Baderomsmøbel

Baderomsmøbel i sort matt som inkluderer servantskapet (80x48x44 cm) med to skuffer og integrert håndtak. Minore servant (80,2x1,5x45,5 cm) med et ultratynt og stilrent uttrykk og Ambi speilskap (80x80x14,5 cm) med to dører og stikkontakt. Pris uten servantkran.
Varenummer:
PK20072
Farge:
Sort Matt
Bredde:
80,2 cm
Høyde:
49,5 cm
Dybde:
45,5 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Dansani Inzo baderomsmøbler har folierte fronter og holdbar kvalitet. Det er derfor 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Serien finnes i bredder fra 40 til 160 cm og kan kombineres med syv lekre fronter, en rekke servanter og et stort utvalg grep
  2. Create Your Personal Space - er Dansani sitt løfte til deg som kunde. I dette ligger muligheter, kreativitet og individualitet. Med Dansani sine møbelserier har du mulighet til å tilpasse og leke med din kreativitet for å skape det perfekte baderommet for deg
  3. Servantskapet har utskjæring i øverste skuff, til avløp mot vegg
  4. Minore servanten er av kompositt som gir et ultratynt, enkelt og stilrent uttrykk
  5. Speilskapet har stikkontakt i skapet. Energiklasse E. IP44. 1336 lumen


Tekniske detaljer

Farge:
Sort Matt
Leverandør:
Dansani
Serie:
Inzo
Bredde:
80,2 cm
Høyde:
49,5 cm
Dybde:
45,5 cm

Dokumentasjon

Dansani logo

Kvalitetsleverandør

Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00