FOSSBAD Vita Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
FOSSBAD

FOSSBAD Vita Baderomsmøbel

FOSSBAD

FOSSBAD Vita Baderomsmøbel

Baderomsmøbel i eik struktur som inkluderer servantskapet (50x60x28 cm) med to skapdører og et funksjonelt design. Evermite ovenpåliggende servant (50x60x31 cm) i klassisk hvit overflate, speilskap (50x80x12 cm) med to-sidige speildører og lystopp med innfelt LED-lys. Pris uten servantkran.
Varenummer:
PK20054
Farge:
Eik struktur
Bredde:
50 cm
Høyde:
60 cm
Dybde:
31 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Vita serien har et funksjonelt design med plassbesparende møbler for mindre baderom
  2. Servantskapet finnes i breddene 35, 40 og 50 cm, og leveres i hvit matt, eik struktur, Feelgood og sort eik
  3. Eik struktur er en front med naturlig overflate og struktur. Utførelsen og fargetonen gir en følelse av kvalitet og varme
  4. Frame speilet inkluderer lys og antidugg. Speilet er 80 cm høyt, og finnes i breddene 40, 60, 80, 90, 100 og 120 cm. Speilet har et tidløst og moderne design som gjør seg fint til de fleste rom
  5. Møblene blir produsert på Foss Fabrikker på Birkeland i Aust-Agder


Tekniske detaljer

Farge:
Eik struktur
Leverandør:
FOSSBAD
Serie:
Vita
Bredde:
50 cm
Høyde:
60 cm
Dybde:
31 cm

Dokumentasjon

FOSSBAD logo

Kvalitetsleverandør

FOSSBAD er en del av skandinavisk designhistorie. Først som norsk møbelpionér, deretter som en pådriver for utvikling. Denne kombinasjonen har de dyrket siden, og deres stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i 50 år. Deres møbler designes og produseres i Foss Fabrikker på Birkeland - ett møbel av gangen.

0 Klikk & hent kr 0,00