VVS Norge Frida Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
VVS Norge

VVS Norge Frida Baderomsmøbel

VVS Norge

VVS Norge Frida Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskapet (100x55x45 cm) i lyst tre med to skuffer og håndtak. porselensservant (101x2x46 cm) i hvit med tynne elegante kanter, og speil (100x70x2 cm) med polerte kanter i moderne utførelse og LED-lampe. Pris uten servantkran, hyller og stige.
Varenummer:
PK20033
Farge:
Wood
Bredde:
101 cm
Høyde:
57 cm
Dybde:
46 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Servantskapet kan bestilles i tre moderne farger og finnes i breddene 40, 60, 80, 100 og 120 cm. Skuffene på servantskapet er myktlukkende
  2. Friske farger og grov trestruktur for en autentisk følelse
  3. Servanten kommer med overløp
  4. Speil i moderne utførelse med polerte kanter og LED-lampe over
  5. Frida er vår egen merkevare og er en møbelserie som kommer i flere bredder, med ulike alternativer på fronter. Serien består av kvalitetsprodukter til svært konkurransedyktige priser, og produktene er utviklet basert på våre fagfolks erfaringer gjennom flere år


Tekniske detaljer

Farge:
Wood
Leverandør:
VVS Norge
Serie:
Frida
Bredde:
101 cm
Høyde:
57 cm
Dybde:
46 cm

Dokumentasjon

0 Klikk & hent kr 0,00