Svedbergs Forma Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Svedbergs

Svedbergs Forma Baderomsmøbel

Svedbergs

Svedbergs Forma Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskapet (60x50x35 cm) i skifergrå med to skuffer og håndtak i sort matt. Sand porselensservant (61x5x38 cm) i hvit klassisk moderne design og Ista speil (60x80x3,6 cm) med sort ramme og LED-belysning. Pris uten servantkran.
Varenummer:
PK101648
Farge:
Grå
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Servantskapet finnes i mange ulike størrelser og farger. Patentsøkt EasyMount-opphengning. Velg til stikkontakt, skuffeinnredning, skuffebelysning, ekstra treskuff mm
  2. Ista speilet har et stilrent uttrykk med sin sorte ramme. Det er integrert LED-belysning som er justerbar direkte på speilet. Speilet fås i rund, kvadratisk og i rektangulær versjon, og med eller uten sort ramme
  3. Fås i valgfri NCS-farge - det fremkommer et fargetillegg på alle NCS farger utenom hvit
  4. Produsert i Sverige
  5. 20 års garanti


Tekniske detaljer

Farge:
Grå
Leverandør:
Svedbergs
Serie:
Forma
Egenskaper:
Skuffer, belysning og justerbart lys på speil
Inkludert:
Servantskap, håndtak, servant og speil
Ikke inkludert:
Blandebatteri, dusj og toalett

Dokumentasjon

Svedbergs logo

Kvalitetsleverandør

Svedbergs ble grunnlagt allerede i 1920 og har siden 1962 tilvirket kvalitetsprodukter for baderom. Produktutvikling, design og produksjon skjer i stor grad ved foretakets eget anlegg i Dalstorp, Sverige.

0 Klikk & hent kr 0,00