Linn Bad Selma Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Linn Bad

Linn Bad Selma Baderomsmøbel

Linn Bad

Linn Bad Selma Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskapet (120x33,4x45,7 cm) i glatt eikefiner med én skuff og håndtak. Corian topplate i hvit matt (120x1,2x46 cm), Egir dobbel bolleservant (Ø42 cm og H:16 cm) i hvit matt klassisk moderne design og Framfjord speil (Ø80, dybde: 3 cm) med LED-belysning og dimmer. Laget i bærekraftige materialer. Pris uten servantkran.
Varenummer:
PK101597
Farge:
Lys tre
Bredde:
120 cm
Høyde:
51,8 cm
Dybde:
46 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Det er viktig å huske på at SELMA er et møbel i heltre. Hver trestav og overflate er unik. En må regne med litt variasjon i farge og struktur. Det er det som gjør SELMA spesiell og enestående. Det kan være vanskelig å få fram rette nyansen på eik på et bilde.
  2. Servantskapet finnes i ulike størrelser og farger. Kan fås med to skuffer også. Leveres standard med dybde 35 cm i skuff. Mulighet for stikkontakt, LED-lys i skuff og skuffeinndelinger mot ekstra tillegg i prisen.
  3. SELMA kan du få med heldekkende porselensservant, eller du kan bruke topplate i Corian med servant EGIR eller KARTELL.
  4. Møbelserien Selma er håndlaget med leverandør, og stiller høye krav til hver stav og front.
  5. NB! Ved rør opp fra gulv må en huske å bestille grunn skuff


Tekniske detaljer

Farge:
Lys tre
Leverandør:
Linn Bad
Serie:
Selma
Bredde:
120 cm
Høyde:
51,8 cm
Dybde:
46 cm
Type:
Dobbeltservant
Egenskaper:
Toppmontert servant, skuffer og justerbart lys på speil
Inkludert:
Servantskap, servant og speil
Ikke inkludert:
Blandebatteri og høyskap

Dokumentasjon

Linn Bad logo

Kvalitetsleverandør

Linn Bad er en familiebedrift som i 45 år har produsert og designet kvalitetsmøbler fra Vik i Sogn. Kortreist, norskprodusert kvalitet med stilrent, skandinavisk uttrykk på møblene. Møblene har fokus på lekkert design og smart funksjonalitet.

0 Klikk & hent kr 0,00