Dansani Inzo Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Dansani

Dansani Inzo Baderomsmøbel

Dansani

Dansani Inzo Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskapet Inzo (40x48x26 cm) i hvit matt med hvit matte håndtak. Servanten Micro Menuet (41x7x27 cm) passer med sin dybde på bare 27 cm, perfekt inn på små eller smale baderom, eventuelt på gjestetoalett. Speilet Soft med avrundede hjørner (40x80 cm) og jupiter lampe. Med Dansani Inzo har vi gjort det enkelt for deg. Du velger enkelt en av de mange flotte servantene og bygger deretter videre på det nye drømmebadet ditt. De fleste design fås i flere bredder og dybder, så du kan tilpasse det etter smak og baderommet. Pris uten servantkran.
Varenummer:
PK101516
Farge:
Hvit
Bredde:
41 cm
Høyde:
55 cm
Dybde:
27 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Det er 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil.
  2. Dansani Inzo kan alt og er serien med et utall varianter og kombinasjonsmuligheter – også etter individuelle mål.
  3. Dører er utstyrt med klipshengsler som kan justeres i tre retninger. Dørene er forsynt med eksklusive dempere, som sikrer at dørene lukkes mykt og stille


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
Dansani
Serie:
Inzo
Bredde:
41 cm
Høyde:
55 cm
Dybde:
27 cm
Type:
Enkel servant
Egenskaper:
Toppmontert servant og skap
Inkludert:
Servant, speil og servantskap
Ikke inkludert:
Blandebatteri, speilskap og vegghylle

Dokumentasjon

Dansani logo

Kvalitetsleverandør

Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00