Linn Bad Mari Smal Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Linn Bad AS

Linn Bad Mari Smal Baderomsmøbel

Linn Bad AS

Linn Bad Mari Smal Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskapet (80x57x35cm) i sort matt med to skuffer og sorte håndtak. FREYA Smal hvit porselenservant (81x1,5x36,5 cm) i et spennende og tidløst design, og HOPRA rundt speil (Ø80 cm) med vakker LED-belysning. Pris uten blandebatteri.
Varenummer:
P003050
Farge:
Sort
Bredde:
81 cm
Høyde:
58,5 cm
Dybde:
36,5 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Mari Smal er en møbelserie fra Linn Bad til bad med mindre plass med en dybde på 36,5 cm. Dette gjør at en kan innrede mindre bad uten å gi slipp på følelsen av luksus. Servantskapet finnes i breddene 60 og 80 cm.
  2. Sort er en fleksibel farge som kan kombineres med mange ulike farger på vegg, fliser osv. Med et baderomsmøbel i sort matt kan en bestemme hva slags uttrykk en ønsker på badet – stramt og minimalistisk, eller myke det opp med varme farger på vegger og tilbehør. Servantskapet er i silkemyk MDF folie med matt overflate – behandlet for å motstå fingeravtrykk. Med opphengsbeslag for enkel montering
  3. FREYA Smal porselenservanten har et tynnere og mer minimalistisk uttrykk. Kulpen har et enkelt firkantet design, og gir mer plass til avsetting på sidene. Servanten kan fås i breddene 61 og 81 cm
  4. HOPRA speilet er et smykke til badet. Speilet er designet slik at det gir et inntrykk av at lyset svever i rammen. Vakkert varmt lys over servant og ellers i rommet
  5. Laget i bærekraftige materialer


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Leverandør:
Linn Bad AS
Serie:
Mari
Bredde:
81 cm
Høyde:
58,5 cm
Dybde:
36,5 cm
Egenskaper:
Belysning og skuffer
Inkludert:
Servantskap, servant og speil
Ikke inkludert:
Blandebatteri
Linn Bad AS logo

Kvalitetsleverandør

Linn Bad AS er ei familiebedrift - 3. generasjon har akkurat teke over roret. I 45 år har me designa og produsert baderomsmøblar i Vik i Sogn. For oss handlar dette om handverkstradisjonar og kvar me kjem frå. Me har kvalitet, funksjonalitet og design i vårt DNA. Me er også opptekne av å skrive nynorsk. Me vil vere ekte, også når det gjeld språket vårt. Linn Bad - kortreist, norsk kvalitet i 45 år.

0 Klikk & hent kr 0,00