Linn Bad Selma Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Linn Bad AS

Linn Bad Selma Baderomsmøbel

Linn Bad AS

Linn Bad Selma Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskapet (120x33,4x45,7 cm) i eik med én skuff og håndtak. CORIAN topplate i hvit matt (120x1,2x46 cm), KARTELL porselenservant (Ø42 cm, høyde: 12 cm) i hvit klassisk moderne design og VANGE speil (120x70x5 cm) med LED-belysning og dimmer. Laget i bærekraftige materialer. Pris uten blandebatteri.
Varenummer:
P003042
Farge:
Lyst tre
Bredde:
120 cm
Høyde:
34,6 cm
Dybde:
46 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Det er viktig å huske på at SELMA er et møbel i heltre. Hver trestav og overflate er unik. En må regne med litt variasjon i farge og struktur. Det er det som gjør SELMA spesiell og enestående. Det kan være vanskelig å få fram rette nyansen på eik på et bilde.
  2. KARTELL toppservanten fra Laufen med kombinert Italiensk design og Sveitsisk kvalitet kan fås i porselen med hvit matt og sort matt
  3. Servantskapet finnes i ulike størrelser med bredde fra 80 til 160 cm. Kan også fås i flere farger. Kan fås med to skuffer også. Leveres standard med dybde 35 cm i skuff. Mulighet for stikkontakt, LED-lys i skuff og skuffeinndelinger mot ekstra tillegg i prisen.
  4. SELMA kan du få med heldekkende porselensservant, eller du kan bruke topplate i Corian med servant EGIR eller KARTELL.
  5. NB! Ved rør opp fra gulv må en huske å bestille grunn skuff


Tekniske detaljer

Farge:
Lyst tre
Materiale:
Eik
Leverandør:
Linn Bad AS
Serie:
Selma
Overflate:
Glatt
Bredde:
120 cm
Høyde:
34,6 cm
Dybde:
46 cm
Egenskaper:
Belysning, toppmontert servant og skuffer
Inkludert:
Servantskap, servant og speil
Ikke inkludert:
Blandebatteri
Linn Bad AS logo

Kvalitetsleverandør

Linn Bad AS er ei familiebedrift - 3. generasjon har akkurat teke over roret. I 45 år har me designa og produsert baderomsmøblar i Vik i Sogn. For oss handlar dette om handverkstradisjonar og kvar me kjem frå. Me har kvalitet, funksjonalitet og design i vårt DNA. Me er også opptekne av å skrive nynorsk. Me vil vere ekte, også når det gjeld språket vårt. Linn Bad - kortreist, norsk kvalitet i 45 år.

0 Klikk & hent kr 0,00