Linn Bad Selma Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Linn Bad AS

Linn Bad Selma Baderomsmøbel

Linn Bad AS

Linn Bad Selma Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskapet (100x66,8x45,7 cm) i sortlakkert eik med to skuffer og integrerte håndtak. HEINE porselenservant (101x3,5x46 cm) i hvit klassisk moderne design og FINDEN rundt speil (Ø80 cm, Dybde:2,5 cm) med justerbart LED-lys direkte på speilet. Pris uten blandebatteri.
Varenummer:
P003041
Farge:
Sort
Bredde:
100 cm
Høyde:
70,3 cm
Dybde:
46 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Det er viktig å huske på at SELMA er et møbel i heltre. Hver trestav og overflate er unik. En må regne med litt variasjon i farge og struktur. Det er det som gjør SELMA spesiell og enestående. Det kan være vanskelig å få fram rette nyansen på eik på et bilde.
  2. Servantskapet finnes i ulike størrelser med bredde fra 80 til 160 cm. Kan også fås i flere farger. Kan fås med to skuffer også. Leveres standard med dybde 35 cm i skuff. Mulighet for stikkontakt, LED-lys i skuff og skuffeinndelinger mot ekstra tillegg i prisen.
  3. SELMA kan du få med heldekkende porselensservant, eller du kan bruke topplate i Corian med servant EGIR eller KARTELL.
  4. FINDEN speilet har frosta lyskant og berøringspanel med ulike funksjoner; av / på, dimmer og regulering av fargetemperatur. Finnes i Ø60 og Ø80 cm
  5. Møbelserien Selma er håndlaget med leverandør, og stiller høye krav til hver stav og front. Laget i bærekraftige materialer.


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Materiale:
Eik
Leverandør:
Linn Bad AS
Serie:
Selma
Overflate:
Lakkert
Bredde:
100 cm
Høyde:
70,3 cm
Dybde:
46 cm
Egenskaper:
Skuffer og justerbart lys på speil
Inkludert:
Servantskap, servant og speil
Ikke inkludert:
Blandebatteri
Linn Bad AS logo

Kvalitetsleverandør

Linn Bad AS er ei familiebedrift - 3. generasjon har akkurat teke over roret. I 45 år har me designa og produsert baderomsmøblar i Vik i Sogn. For oss handlar dette om handverkstradisjonar og kvar me kjem frå. Me har kvalitet, funksjonalitet og design i vårt DNA. Me er også opptekne av å skrive nynorsk. Me vil vere ekte, også når det gjeld språket vårt. Linn Bad - kortreist, norsk kvalitet i 45 år.

0 Klikk & hent kr 0,00