FOSSBAD Variant Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Fossbad

FOSSBAD Variant Baderomsmøbel

Fossbad

FOSSBAD Variant Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskapet (90x62x47 cm) i eik struktur med to skuffer og håndtak. Air porselenservant (90x1x48 cm) i hvit klassisk moderne design og speil (90x65x4 cm) med LED-belysning og dimmer. Pris uten blandebatteri.
Varenummer:
P003032
Farge:
Lyst tre
Bredde:
90 cm
Høyde:
63 cm
Dybde:
48 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Servantskapet har to myktlukkende skuffer med glass i sidene. Servanten har integrert overløp. Servantskapet finnes i flere ulike farger, og i størrelser fra 60-180 cm bredde.
  2. Møbelserien gir rom for at du kan finne din stil enten du liker hvite utførelser, trestruktur og rette eller myke linjer.
  3. Velg mellom porselensservant og flere mineralservanter med funksjonelt og stilrent design.
  4. Eik Struktur leveres som fronter og seksjoner i Variant- og Vita-kolleksjonen og har en naturlig overflate med struktur. Utførelsen og fargetonen gir en følelse av kvalitet og varme.
  5. Velg mellom sort matt håndtak og alu grepslist.


Tekniske detaljer

Farge:
Lyst tre
Materiale:
Eik
Leverandør:
Fossbad
Serie:
Variant
Overflate:
struktur
Bredde:
90 cm
Høyde:
63 cm
Dybde:
48 cm
Egenskaper:
Belysning, skuffer og justerbart lys på speil
Inkludert:
Servantskap, servant og speil
Ikke inkludert:
Blandebatteri
Fossbad logo

Kvalitetsleverandør

Foss er en del av skandinavisk designhistorie. Først som norsk møbelpionér, deretter som en pådriver for utvikling. Denne kombinasjonen har vi dyrket siden, og våre stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i 50 år. Fortsatt drives vi av verdiord som funksjonalitet, kvalitet og god design, og våre møbler designes og produseres i Foss Fabrikker på Birkeland - ett møbel av gangen.

0 Klikk & hent kr 0,00