FOSSBAD Variant Classic Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Fossbad

FOSSBAD Variant Classic Baderomsmøbel

Fossbad

FOSSBAD Variant Classic Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskapet (120x62x47 cm) i hvit med to skuffer og bøyle. Air porselenservant (121x2x48 cm) i hvit klassisk moderne design og rundt Moon-speil (Ø100 cm) med belysning og antidugg. Pris uten blandebatteri.
Varenummer:
P002821
Farge:
Hvit
Bredde:
120 cm
Høyde:
62 cm
Dybde:
47 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Produsert i Norge
  2. Moon-speilet med baklys og antidugg er tilgjengelig i Ø60 cm, Ø80 cm og Ø100 cm. Designet passer til de aller fleste baderomsinnredningene og gjør seg fint i flere typer rom. Stemningslys på faststrøm.
  3. Air porselensservant er utført i klassisk porselen og har et stilrent, elegant og funksjonelt design. Navnet AIR er beskrivende for servantens nette høyde. Servanten har integrert overløp.
  4. Høy kvalitet


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
Fossbad
Serie:
Variant
Form:
Rett
Bredde:
120 cm
Høyde:
62 cm
Dybde:
47 cm
Type:
Enkel servant
Egenskaper:
Belysning, softclose, duggfritt speil, skuffer og skap
Inkludert:
Servantskap, frontpakke med bøyle, servant, og rundt speil
Ikke inkludert:
Blandebatteri

Dokumentasjon

  • Foss Bad Variant Baderomsmøbel_FDV.pdf (PDF 408 KB) Last ned
Fossbad logo

Kvalitetsleverandør

Foss er en del av skandinavisk designhistorie. Først som norsk møbelpionér, deretter som en pådriver for utvikling. Denne kombinasjonen har vi dyrket siden, og våre stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i 50 år. Fortsatt drives vi av verdiord som funksjonalitet, kvalitet og god design, og våre møbler designes og produseres i Foss Fabrikker på Birkeland - ett møbel av gangen.

0 Klikk & hent kr 0,00