Dansani YOU Vintage Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Dansani

Dansani YOU Vintage Baderomsmøbel

Dansani

Dansani YOU Vintage Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskapet i lilla (100x40x49 cm) med én skuff i et stilig retro rillefront design. Sonate kompositt servant på hvit benkeplate (100x13,5x45,5 cm) og Moon rundt speil (Ø90 cm) med lysstyring. De klassiske kjennetegnene fra Dansani sin danske designtradisjon skinner gjennom i hver enkelt detalj for å skape en elegant, tidløs look. Pris uten servantkran.
Varenummer:
P002757
Farge:
Lilla
Bredde:
100 cm
Høyde:
40 cm
Dybde:
40 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Romantisk og funksjonell retro
  2. Dansk kvalitet og design
  3. Kompositt materiale gir et ultratynt, enkelt og stilrent uttykk. Det er slitesterkt og kan stort sett formes som man ønsker det. Derfor er det ikke merkelig at det fleksible og slitesterke blandingsmaterialet kompositt er stormet frem de siste årene
  4. Moon er et stilrent designet speil med LED lys hele veien rundt for en flott effekt og perfekt arbeidslys. Speilet leveres i flere farger og størrelser, og det er mulig å legge til varmefelt som reduserer dugg på speilet


Tekniske detaljer

Farge:
Lilla
Materiale:
Lakkert MDF
Leverandør:
Dansani
Serie:
You
Form:
Rektangulær
Bredde:
100 cm
Høyde:
40 cm
Dybde:
40 cm
Type:
Enkel servant og skuff
Egenskaper:
Toppmontert servant, skuffer og justerbart lys på speil
Inkludert:
Servant, servantskap, speil og grep
Ikke inkludert:
Blandebatteri, kranhull og veggskap

Dokumentasjon

Dansani logo

Kvalitetsleverandør

Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00