Dansani Inzo Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Dansani

Dansani Inzo Baderomsmøbel

Dansani

Dansani Inzo Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskap (80 x 48 x 44,5 cm) i sort matt med to skuffer med integrerte grep. Kantate porselensservant (81 x 45,5 cm) i minimalistisk og lett design, Speilskap med integrert LED-belysning og berøringspanel med regulerbart lys (80 x 80 x 14,5 cm). Møbelet fås i fire bredder, tre overflater og med syv forskjellige servanter. Kombiner med ulike speilløsninger.
Varenummer:
P002749
Farge:
Sort
Bredde:
80 cm
Høyde:
48 cm
Dybde:
45,5 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Folierte overflater gir perfekt fargematch og ekstra fuktbeskyttelse
  2. Alle skap og fronter er produsert i foliebelagt MDF, noe som gir møblene optimal beskyttelse mod vann og fukt, så du er sikret daglig glede i mange år.
  3. Dansani porselensservanter består av ekte sanitærporselen, som er et sterkt keramisk materiale med glasur. Når det brennes ved ca. 1220 grader, smelter glasuren til en hard, glatt, blank og rengjøringsvennlig overflate.
  4. Hvis ønskelig kan LED lys og stikkontakt i skuffene kjøpes i tillegg i pris


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Materiale:
Foliert MDF
Leverandør:
Dansani
Serie:
Inzo
Overflate:
Matt
Form:
Rett
Bredde:
80 cm
Høyde:
48 cm
Dybde:
45,5 cm
Egenskaper:
Softclose og skuffer
Inkludert:
Servant, servantskap og speilskap
Ikke inkludert:
Høyskap og blandebatteri

Dokumentasjon

Dansani logo

Kvalitetsleverandør

Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00