Dansani Inzo Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Dansani

Dansani Inzo Baderomsmøbel

  • Spar 25 %
Dansani

Dansani Inzo Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inneholder servantskap i sort matt (100x48x44 cm) med integrerte håndtak. Kompositt servant Marcato i (40,5x12x42 cm) firkantet hvit matt montert på kompositt Marcato benkeplate (100x1,5x45,5 cm). Speilskap med LED lys i topp/bunn (100x80x14,5 cm). Baderomsinnredning i Dansk design i holdbar kvalitet og slitesterke materialer. Serien tar utgangspunkt i enkelhet, funksjonalitet, holdbarhet, og det lekre og praktiske integrerte grepet er kjennetegnende for Dansani Inzo serien. Pris uten servantkran.
Varenummer:
P002743
Farge:
Sort
Bredde:
100 cm
Høyde:
48 cm
Dybde:
44 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Alle skap og fronter er produsert i foliebelagt MDF, noe som gir møblene optimal beskyttelse mod vann og fukt, så du er sikret daglig glede i mange år.
  2. Ekstravalg som LED lysskinne mellom servant og skap, LED-belysning i skuffer, stikkontakt, samt treskuffer.
  3. Skuffene har metallgavler med integrerte skuffeskinner. De kommer med fullt uttrekk, selvinntrekk og demping, og øvre skuff med utskjæring for rørføringen. Skuffene er fullt justerbare.


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Materiale:
Foliert MDF
Leverandør:
Dansani
Serie:
Inzo
Form:
Rett
Bredde:
100 cm
Høyde:
48 cm
Dybde:
44 cm
Type:
Enkel servant
Egenskaper:
Skuffer
Inkludert:
Servant, servantskap, benkplate og speilskap
Ikke inkludert:
Blandebatteri

Dokumentasjon

Dansani logo

Kvalitetsleverandør

Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00