Dansani Inzo Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Dansani

Dansani Inzo Baderomsmøbel

Dansani

Dansani Inzo Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer Inzo servantskap (64 x 120 x 44 cm) i fargen grå ask med krom håndtak. Kantate porselensservant (121 x 45,5 cm) og speil med vannrett LED-lys i topp og bunn (70 x 120 cm). Utallige muligheter til å innrede baderommet – uansett størrelse og form. Dansani Inzo tilpasser seg alltid rommet ditt. Du kan velge mellom mange servantskap og flere dybder, eller lange benkeplateløsninger samt smale eller dype servanter. Så uansett om du skal innrede det lille gjestetoalettet eller det store familiebaderommet, så er det en løsning som passer til deg.
Varenummer:
P002712
Farge:
Mørkt tre
Bredde:
120 cm
Høyde:
64 cm
Dybde:
45,5 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Det er 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil.
  2. Ekstravalg som LED lysskinne mellom servant og skap, LED-belysning i skuffer, stikkontakt, samt treskuffer.
  3. Skuffene har metallgavler med integrerte skuffeskinner. De kommer med fullt uttrekk, selvinntrekk og demping, og øvre skuff med utskjæring for rørføringen. Skuffene er fullt justerbare.


Tekniske detaljer

Farge:
Mørkt tre
Materiale:
Foliert MDF
Leverandør:
Dansani
Serie:
Inzo
Overflate:
Børstet
Form:
Rett
Bredde:
120 cm
Høyde:
64 cm
Dybde:
45,5 cm
Type:
Enkel servant
Egenskaper:
Belysning, softclose og skuffer
Inkludert:
Servant, servantskap, speil og grep
Ikke inkludert:
Blandebatteri

Dokumentasjon

Dansani logo

Kvalitetsleverandør

Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00