INR Viskan Classic Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
INR

INR Viskan Classic Baderomsmøbel

INR

INR Viskan Classic Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet består av Viskan Classic servantskap (79 x 49 x 42,5 cm) i en grå matt farge, servant i stenkompositt (80 x 1,6 x 43 cm) og Loox speil (Ø70cm) med belysning på siden. Servantskapet har to skuffer med sort matt håndtak. Servantskapet leveres ferdig sammensatt og med 15 års garanti. Innredningen kan bestilles i alle NCS-farger. Møbelet er lakkert med TX-lakk som gjør produktet ekstra slitesterkt. Inkludert 2-pakning med organizer, et oppbevaringssett for å holde orden i skuffene og sklisikre matter til skuffene. Mulighet for lys i skuffene og under servantskapet mot et ekstra tillegg i prisen. Man har også mulighet for dobbel stikkontakt i nederste skuff samt høyttaler i hver side av møbelet mot et ekstra tillegg i prisen.
Varenummer:
P002655
Farge:
Grå
Bredde:
79 cm
Høyde:
49 cm
Dybde:
42,5 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Myktlukkende og lydløse drift, som holder i en evighet
  2. Rammedøren i sin mest klassiske form med utenpåliggende skuffefronter og mange valg når det gjelder både håndtak og grep samt farge på servantskapet
  3. 15 års garanti
  4. Produsert i Sverige


Tekniske detaljer

Farge:
Grå
Materiale:
Foliert MDF
Leverandør:
INR
Form:
Rett
Bredde:
79 cm
Høyde:
49 cm
Dybde:
42,5 cm
Type:
Enkel servant
Egenskaper:
Belysning, softclose og skuffer
Inkludert:
Servant, servantskap, tilvalg plus lys, grep deep, speil Loox
Ikke inkludert:
Blandebatteri

Dokumentasjon

INR logo

Kvalitetsleverandør

Iconic Nordic Rooms leverer skreddersydde dusjløsninger, baderomsinnredning og accessoarer med Nordens fremste kvalitet og med et detaljhåndverk som både synes og føles. Svenskprodusert og 15 års garanti på baderomsmøbler og på de aller fleste dusjløsningene.

0 Klikk & hent kr 0,00