INR Grand Classic Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
INR

INR Grand Classic Baderomsmøbel

INR

INR Grand Classic Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskap (120 x 57 x 45 cm) i fargen NCS-fargen 7005-R80B. Servantskapet har to skuffer med messingfargede håndtak og soft-close funksjon på alle skuffer. Porselensservant (121 x 3 x 46 cm) og speil Loox (Ø90 cm). Med GRAND Classic får du ikke bare to herlige og svært romslige skuffer på servantskapet, men også en skikkelig avlastningsflate på hver side av vasken. 15 års garanti. Innredningen kan bestilles i alle NCS-farger. Møbelet er lakkert med TX-lakk som gjør produktet ekstra slitesterkt. Inkludert 2-pakning med organizer, et oppbevaringssett for å holde orden i skuffene og sklisikre matter til skuffene. Mulighet for lys i skuffene og under servantskapet mot et ekstra tillegg i prisen. Man har også mulighet for dobbel stikkontakt i nederste skuff samt høyttaler i hver side av møbelet mot et ekstra tillegg i prisen. Pris uten servantkran.
Varenummer:
P002402
Farge:
Grå
Bredde:
120 cm
Høyde:
57 cm
Dybde:
45 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Designed in Sweden. Assembled in Sweden.
  2. TX-lakk som gir et ekstra slitesterkt produkt, inngår
  3. Skuffesystem fra Grass med Soft-Close inngår
  4. Organizer, 2-pakning følger med i alle øvre skuffer


Tekniske detaljer

Farge:
Grå
Materiale:
Foliert MDF
Leverandør:
INR
Serie:
Grand Classic
Form:
Rett
Bredde:
120 cm
Høyde:
57 cm
Dybde:
45 cm
Type:
Enkel servant
Egenskaper:
Skuffer, skap, belysning og softclose
Inkludert:
Servant, servantskap, speil med belysning, grep, push høyskap og høyskap
Ikke inkludert:
Blandebatteri

Dokumentasjon

INR logo

Kvalitetsleverandør

Iconic Nordic Rooms leverer skreddersydde dusjløsninger, baderomsinnredning og accessoarer med Nordens fremste kvalitet og med et detaljhåndverk som både synes og føles. Svenskprodusert og 15 års garanti på baderomsmøbler og på de aller fleste dusjløsningene

0 Klikk & hent kr 0,00