Dansani You Urban Høyskap

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Dansani

Dansani You Urban Høyskap

Dansani

Dansani You Urban Høyskap

Høyskap i hvit alm med praktisk push-open løsning. Skapet har to dører og fem hyller som gir en fantastisk oppbevaringsmulighet. Høyde 176 cm.
Varenummer:
PK101364
Bredde:
60 cm
Høyde:
176 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Dansani sin møbelserie YOU handler om å finne din personlige stil. Velg mellom tre forskjellige stilarter; Vintage, Urban og Classic
  2. You er en serie fra Dansani som gir deg muligheten til å designe din baderomsinnredning i akkurat den stilen du ønsker selv. Du kan mikse og matche på tvers av disse for å skape din helt egne, personlige stil. Dansk kvalitet og design
  3. Dimensjoner: B60xH176xD35 cm
  4. Kan fås i flere overflater og en hvilken som helst NCS-farge
  5. Høyskapet finnes i flere bredder og med flere ulike grep


Tekniske detaljer

Farge:
Lys tre
Leverandør:
Dansani
Serie:
You Urban
Bredde:
60 cm
Høyde:
176 cm
Dybde:
35 cm

Dokumentasjon

Dansani logo

Kvalitetsleverandør

Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00