Dansani You Vintage Sideskap

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Dansani

Dansani You Vintage Sideskap

Dansani

Dansani You Vintage Sideskap

Sideskap i en burgunder NCS-farge med praktisk push-open for enkel åpning. Skapet har to dører og fire hyller. Høyde 80 cm.
Varenummer:
PK101363
Bredde:
80 cm
Høyde:
80 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Dansani sin møbelserie YOU handler om å finne din personlige stil. Velg mellom tre forskjellige stilarter; Vintage, Urban og Classic
  2. You er en serie fra Dansani som gir deg muligheten til å designe din baderomsinnredning i akkurat den stilen du ønsker selv. Du kan mikse og matche på tvers av disse for å skape din helt egne, personlige stil. Dansk kvalitet og design
  3. Dimensjoner: B40xH80xD19 cm
  4. Både fronter og sider kan kombineres i flere forskjellige farger og overflater
  5. Sideskapet gjør at du får utnyttet veggplassen optimalt og får ekstra oppbevaringsplass


Tekniske detaljer

Farge:
Rød
Leverandør:
Dansani
Serie:
You Vintage
Bredde:
80 cm
Høyde:
80 cm
Dybde:
19 cm

Dokumentasjon

Dansani logo

Kvalitetsleverandør

Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00