Dansani You Classic Høyskap

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Dansani

Dansani You Classic Høyskap

Dansani

Dansani You Classic Høyskap

Høyskap i en blå NCS-farge med ramme i natur eik og stilrene støtteben og grep i sort. Skapet har én dør og fem hyller. Høyde 176 cm. Pris for ett skap.
Varenummer:
PK101355
Bredde:
40 cm
Høyde:
176 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Dansani sin møbelserie YOU handler om å finne din personlige stil. Velg mellom tre forskjellige stilarter; Vintage, Urban og Classic
  2. You er en serie fra Dansani som gir deg muligheten til å designe din baderomsinnredning i akkurat den stilen du ønsker selv. Du kan mikse og matche på tvers av disse for å skape din helt egne, personlige stil. Dansk kvalitet og design
  3. Dimensjoner: B40xH176xD35 cm
  4. Materiale i lakkert MDF
  5. Fronten er tilgjengelig i flere ulike farger


Tekniske detaljer

Farge:
Blå
Leverandør:
Dansani
Serie:
You Classic
Bredde:
40 cm
Høyde:
176 cm
Dybde:
35 cm

Dokumentasjon

Dansani logo

Kvalitetsleverandør

Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00