VikingBad ELI 88 Sideskap

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
VikingBad

VikingBad ELI 88 Sideskap

VikingBad

VikingBad ELI 88 Sideskap

Sideskap i ELI serien for plassering ved siden av ELI baderomsmøbel. Benytt 1 skap med topp, eller sett 2 skap på hverandre for å lage 1 skap på totalt 176cm med 2 dører. ELI er en stilren møbelserie med fokus på enkelhet. Møblene har dype skuffer med demping og elegant fingergrip-funksjon. Møblene har tradisjonell utsparring for vannlås og leveres ferdig sammensatt, klare for montering på vegg. ELI møbelserie leveres kun i hvit matt utførelse. Sideskapet kan monteres for seg selv, men man kan også godt sette flere sammen. For en penere overflate, kan man i tillegg montere en ekstra topplate.
Varenummer:
7037105
Lengde:
35 cm
Bredde:
35 cm
Høyde:
88 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Kombineres fritt
  2. Passer til serien ELI


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Foliert mdf og sponplater
Leverandør:
VikingBad
Serie:
ELI
Overflate:
Matt
Form:
Rektangulær
Lengde:
35 cm
Bredde:
35 cm
Høyde:
88 cm
Egenskaper:
Skap

Dokumentasjon

VikingBad logo

Kvalitetsleverandør

Med fokus på kvalitet og trygghet for alle. Viking Bad leverer baderomsprodukter og utendørs massasjekar. Stilrene produkter av god kvalitet

0 Klikk & hent kr 0,00