FOSSBAD Form Høyskap

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Fossbad

FOSSBAD Form Høyskap

Fossbad

FOSSBAD Form Høyskap

Høyskap til baderommet i grå utførelse. Forms designuttrykk gir møblene fleksible kvaliteter. Den stilrene og lekne estetikken lar seg enkelt kombinere med ulike stiluttrykk, og møblene er designet med omtanke for både små og større baderom.
Varenummer:
55141
Bredde:
35 cm
Høyde:
140 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Form er designet og produsert i Norge


Tekniske detaljer

Farge:
Grå
Materiale:
MDF
Leverandør:
Fossbad
Overflate:
Matt
Form:
Rett
Bredde:
35 cm
Høyde:
140 cm
Dybde:
32 cm
Egenskaper:
Skap

Dokumentasjon

Fossbad logo

Kvalitetsleverandør

Foss er en del av skandinavisk designhistorie. Først som norsk møbelpionér, deretter som en pådriver for utvikling. Denne kombinasjonen har vi dyrket siden, og våre stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i 50 år. Fortsatt drives vi av verdiord som funksjonalitet, kvalitet og god design, og våre møbler designes og produseres i Foss Fabrikker på Birkeland - ett møbel av gangen.

0 Klikk & hent kr 0,00