INR Grand Classic Høyskap

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
INR

INR Grand Classic Høyskap

INR

INR Grand Classic Høyskap

Romslig høyskap med innfelt rammedør med fire flyttbare hyller i 6 mm herdet sikkerhetsglass og fast hylle i tre. Høyde 160 cm. Push-open dør, men kan også velges andre åpningsalternativ. Overflatebehandlingen TX Top Extreme™ gir et ekstra slitesterkt produkt.
Varenummer:
354166H
Bredde:
40 cm
Høyde:
160 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Praktisk og stilig
  2. 15 års garanti
  3. Utstyr gjerne høyskapet med en praktisk stikkontakt ved den faste hyllen for et virkelig smart sminke- og stylinghjørne


Tekniske detaljer

Farge:
Mørk grå
Leverandør:
INR
Serie:
Grand Classic
Bredde:
40 cm
Høyde:
160 cm
Dybde:
38 cm
Egenskaper:
Hylle

Dokumentasjon

INR logo

Kvalitetsleverandør

Iconic Nordic Rooms leverer skreddersydde dusjløsninger, baderomsinnredning og accessoarer med Nordens fremste kvalitet og med et detaljhåndverk som både synes og føles. Svenskprodusert og 15 års garanti på baderomsmøbler og på de aller fleste dusjløsningene

0 Klikk & hent kr 0,00