Tapwell EVM026 Matt Sort Dusj & Badekarbatteri

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Tapwell

Tapwell EVM026 Matt Sort Dusj & Badekarbatteri

  • Spar 21 %
Tapwell

Tapwell EVM026 Matt Sort Dusj & Badekarbatteri

Dusj- og badekarbatteri i stilrent design med svingbar tut, hånddusj, dusjslange og veggfeste. Runde hendler. Termostatstyrt for montering på vegg. Finnes i flere ulike overflater.
Varenummer:
9420360
Farge:
Sort
Overflate:
Matt
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Bredde: 302 mm
  2. Med svingbar tut, hånddusj, dusjslange og veggfeste
  3. Skal ikke poleres. Rengjøres med myk klut og lunkent vann
  4. Overflaten Honey Gold får sin glans av 2—3% ekte gull
  5. Overflater i råmessing, messing og kobber vil over tid endre overflatekarakter. Dette er ubehandlede overflater og vil reagere med omgivelsene rundt. Såkalt oksidering som vil gi overflaten et mer antikk/patinert utseende


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Leverandør:
Tapwell
Serie:
EVM026
Overflate:
Matt
Egenskaper:
Veggmontert, termostatstyrt og dreibar tut
Inkludert:
Hånddusj og veggfeste

Kvalitetsleverandør

Tapwell har en enkel forretningsidè: Høy kvalitet og innovativ design til sympatiske priser. Dette kan muligens høres ut som en reklametekst, men det er det enkle prinsippet bak vår store fremgang på det norske markedet for kjøkken- og baderoms- armaturer. Man kan undre på hvordan det er mulig å selge italienske design- produkter til så hyggelige priser. Forklaringen er like enkel som sann: Vi har ingen unødvendige mellomledd mellom produsent og butikkhyllen.

0 Klikk & hent kr 0,00