Oras Optima Badekarbatteri

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Oras

Oras Optima Badekarbatteri

Oras

Oras Optima Badekarbatteri

Termostatstyrt kar- og dusjkran med grepsvennlige hendelratt. Den integrerte badekartuten tar liten plass og renner som et naturlig vannfall. EcoFlow-styring integrert i termostatdusjkranen begrenser vannmengden og sparer vann samtidig som den sikrer nok vann til en herlig dusj.
Varenummer:
4200647
Farge:
Krom
Overflate:
Blank
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Økovennlig mengdekontroll
  2. Kranen er utstyrt med smussfilter og tilbakeslagsventiler
  3. Den nøyaktige termostaten sørger for at du aldri brenner deg. Temperaturbegrenseren kan overstyres ved behov ved hjelp av Easy Grip-håndtaket
  4. Kranens avrundede former gjør at vannet ikke etterlater seg spor
  5. Bredde 28,5 x Dybde 11 cm


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Leverandør:
Oras
Serie:
Optima
Overflate:
Blank

Dokumentasjon

Oras logo

Kvalitetsleverandør

Oras er en finsk produsent av armatur til alle formål. Siden 1946 har bedriften levert armatur til både servanter, badekar, dusj og kjøkken. Som markedsleder i Norden er selskapets visjon å gjøre bruk av vann lett og bærekraftig.

0 Klikk & hent kr 0,00