Klart Vann BM28 Magnetfilter Boilermag

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Klart Vann

Klart Vann BM28 Magnetfilter Boilermag

Klart Vann

Klart Vann BM28 Magnetfilter Boilermag

Det ultimate magnetfilteret for varmeanlegg til privat bolig. Magnetfiltrering er den mest effektive metoden for å fjerne jernholdige partikler i ditt vannbårne varmeanlegg. Magnetfilteret kan monteres både på nye og eksisterende anlegg, men for optimal utnyttelse anbefales det å montere et magnetfilter før oppstart. Magnetfilteret kombineres med X100 korrosjonsinhibitor. For eldre anlegg skal X400 systemrens benyttes i forkant. Løsningen opprettholder god sirkulasjon, optimal varmeoverføring og kan forlenge levetiden på anlegget ditt. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
8525872
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Generelt anbefales alltid anlegg å renses med BM3 Systemrens og beskyttes med BM1 Inhibitor.


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Leverandør:
Klart Vann
Vekt:
2,3 kg
0 Klikk & hent kr 0,00